WoodMaster.in.ua
 

Український столярно-меблевий форум "Майстер"

 

Меблі та столярні вироби   

 
  
Сьогодні: 12 грудня 2018, 07:04
Пошук від Google

Активні теми



Часовий пояс : UTC + 2 годин [ Літній час ]




Створити нову тему Відповісти  [ 138 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Далі
Автор Повідомлення
Повідомлення:#101  ПовідомленняДодано: 05 вересня 2013, 11:37 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
То не друзі то родина , кігбі трьоюрідній брат :D все патрібна завязіваті з азірівкаю бо ще до ригіонів даведе... :shock:

Під пятку під пятку , то зрозуміло - і під пятку підставки і під пяту мотора !

Таке питання , хтось розбирається в теплових гарматах ? В розумінні - де можна купити недорого , газову або дизельну ? На електричну не доробишся там від 3 кіловат і до 15 жруть ... Отакє приблизно - http://youtu.be/HkeKASirrEU


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#102  ПовідомленняДодано: 05 вересня 2013, 22:19 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Сьогодні підключили , але один чомусь проти годтнникової стрілки крутиться- слабше дує ( хоча дроти всі однаково підведені ) завтра звонитиму менеджерам де мотори та частотники брав , за порадою .


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#103  ПовідомленняДодано: 05 вересня 2013, 22:31 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
Та яке дзвонити.!!!Перекинь два дроти і все закрутиться правильно.А що слабше дує то все правильно турбіна неправильно працює.А що ж то за електрик ,що не може закрутити двигун в іншу сторону?! :shock:


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#104  ПовідомленняДодано: 05 вересня 2013, 23:45 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
про перекинути дроти він теж казав але ще казав що частотники то для нього річ нова там все так що не варто помилятися , тому краще уточнити ...


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#105  ПовідомленняДодано: 05 вересня 2013, 23:54 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 90 раз.
А при чому тут частотник? Дроти перекинь на двигуні.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#106  ПовідомленняДодано: 06 вересня 2013, 08:21 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
Та без різниці де-де зручніше.
Peter написав:
А при чому тут частотник?

Свята правда.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#107  ПовідомленняДодано: 06 вересня 2013, 10:22 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
він там не розуміє щось типу куди тікає фаза в фазу якщо підключено через частотник , якщо каже було б 3 фази то без проблем - так мотори він вже підключав . А от частотники то каже селектроніка складна боїться щось напартачити ... То що можна й на частотнику перекинути дроти ?


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#108  ПовідомленняДодано: 06 вересня 2013, 21:31 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
Микола та подумай сам.Дріт має два кінці-один прикручений на частотнику ,другий на двигуні.Яка ж тоді різниця де перекидати дроти?Проблема,я так розумію,в ціні ЧАСТОТНИКА :) .Спрацьовує інстинкт самозбереження. ;) Сам такий. :D


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#109  ПовідомленняДодано: 07 вересня 2013, 22:18 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
во во ...


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#110  ПовідомленняДодано: 08 вересня 2013, 17:04 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 90 раз.
Трифазний двигун має три абсолютно симетричні точки підключення та три симетричні обмотки. Тобто вони ні чим не відрізняються. Тут нема жодного ризику. Обмотки можна підключати не зважаючи на написи С1, С2, С3. Цифри тут символічні та нанесені для орієнтації при перекиданні.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#111  ПовідомленняДодано: 08 вересня 2013, 21:49 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
:Dоx Не цілком вже й символічні.Вказують на початок та кінець обмотки.Як не буде планок(перемичок),що б знати як підключити "зірку" чи "трикутник"


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#112  ПовідомленняДодано: 09 вересня 2013, 00:56 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 90 раз.
Роланд написав:
Вказують на початок та кінець обмотки.

Це тільки коли є 6 виводів. Але всі кінці та початки теж ідентичні. Три обмотки також. Крім того рідко виводять всі 6 дротів. Частіше обмотки підключають всередині і виводять тільки три дроти.
Але стосовно підключення двигуна до напруги, то нас це взагалі не стосуєься. Одна справа з’єднувати обмотки між собою і зовсім інша підключати двигун в мережу.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#113  ПовідомленняДодано: 09 вересня 2013, 15:41 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Оттака гарматка на днях приїде ... треба буде ще баллон недорого десь дістати. Вона чим добра - що типу з плавним регулюванням потужності ( то типу *комфорку* можна і скрутити як треба :D ) http://bt-service.com.ua/images/detaile ... 2778_b.jpg


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#114  ПовідомленняДодано: 26 вересня 2013, 14:05 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Щось всі *хто стикався* радять обовязково поставити ще одного витяжного вентилятора ... так що буду копити на ще одного . Візьму або на 4000 куб. або на 6000 ... перший дешевше набагато ( бо однофазний і слабший ) ще думаю ... .


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#115  ПовідомленняДодано: 27 вересня 2013, 09:41 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
Як так далі піде, то прийдеться тобі поставити мініелектростанцію для власних потреб. :lol:


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#116  ПовідомленняДодано: 27 вересня 2013, 22:22 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Роланд . :D

А що напрямок думок правильний ... подумую над тим щоб зхімічити вітрядло таке над гаражом ( ніби не дорого - дорого то власне самі генератори , ті що накопичують електроенергію - а їх і не треба ! 8-) ) лакуватиму коли вітерець дмухатиме :yahoo: він мені мої пурхалки і крутитиме...


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#117  ПовідомленняДодано: 27 вересня 2013, 22:52 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 90 раз.
А що, тут щось є. Вітер перетворити на електрику, щоб крутити вентилятори, які знову роблять вітер. Цей же вітер можна спрямувати на вітряк і знову робити електрику. Вічний двигун! :lol:


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#118  ПовідомленняДодано: 28 вересня 2013, 22:59 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
mijki написав:
ніби не дорого

Та що там пару десятків тисяч євро за беушний вітрогенератор.Дрібниця! :D


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#119  ПовідомленняДодано: 29 вересня 2013, 11:45 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Роланд написав:
Та що там пару десятків тисяч євро за беушний вітрогенератор


:shock: :o
- а я чув мужик один на вінниччині з підручних матеріалів сам склепав ... :D


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#120  ПовідомленняДодано: 29 вересня 2013, 14:09 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
Ну....Люди ще й не таке роблять.Ти давай кінчай з експериментами,розробляй тарифну політику і починай працювати.Я вже незабаром закінчу будівельно-ремонні роботу,займусь столяркою-треба буде лакувати :)


Піднятись догори

ПП

 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 138 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Далі

atlas-decor.com.ua


Часовий пояс : UTC + 2 годин [ Літній час ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей


Ви не можете створювати нові теми на форумі
Ви не можете відповідати на теми на форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення на форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення на форумі
Ви не можете додавати файли на форумі

Вперед:  
Powered by phpBB®

cnc-market.in.ua
kremen-decor.com.ua