WoodMaster.in.ua
 

Український столярно-меблевий форум "Майстер"

 

Меблі та столярні вироби   

 
  
Сьогодні: 26 вересня 2018, 14:39
Пошук від Google

Активні теми



Часовий пояс : UTC + 2 годин [ Літній час ]




Створити нову тему Відповісти  [ 138 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Далі
Автор Повідомлення
Повідомлення:#81  ПовідомленняДодано: 13 серпня 2013, 11:05 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Каже майстер що ( металлопаперові ) пускові десь 200 гр.. коштуватимуть а робочі - 400 на 1 мотор . Типу стане зрозуміло котрі треба після того як подивиться на мотори ...


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#82  ПовідомленняДодано: 13 серпня 2013, 14:13 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 89 раз.
Щось задорого. Скільки мікрофарад він планує ставити? Може краще було брати двигуни на 220В? На 2,2кВт такі ще роблять, у нас в магазині по 1200грн. У Львові дешевше. У них і втрат менше. Бо з конденсаторами лишиться з 2кВт десь 1,2.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#83  ПовідомленняДодано: 13 серпня 2013, 19:18 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
То означає що кількість переганяємих кубометрів теж впаде ? ....Може попросити їх зняти ті двигуни поки ще не вислали а тут вже самому поставити на 2.2 однофазні ... ?


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#84  ПовідомленняДодано: 13 серпня 2013, 22:31 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 89 раз.
Краще попросити їх встановити такі двигуни. Це не дефіцит, виготовляються в Харкові (helz.ua).
А от чи впаде кількість кубів повітря від 3-ф двигунів сказати важко. Якщо не вистачить залишкої потужності двигуна крутити вентилятор, то впаде.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#85  ПовідомленняДодано: 13 серпня 2013, 23:52 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Я її за те питав , казала що на 20 % приблизно потужність впаде ,( 2.2 - 0.4 = 1.7 кіловата ) тобто матиму не 13 000 куб. на годину а десь 10000- 11000 ( піде ) . а однофазних на такі обороти каже не існує взагалі .... доречі таке не тільки там а ще й 2 інші продавці
вентиляторів казали .


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#86  ПовідомленняДодано: 14 серпня 2013, 00:17 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
mijki написав:
пускові десь 200 гр.. коштуватимуть а робочі - 400 на 1 мотор .

Повинно бути навпаки.
Peter написав:
сказати важко

Якщо мати тахометр то не важко :)
Peter написав:
. Скільки мікрофарад він планує ставити?

Правильно він планує.Грубо беруть на 1квт-100 мкф(робоча),пускова в два рази більше.Але це вже залежить від обертів ,нагрузки і типу мотора.На 2800 пускаються гірше,тисячники можа і без пускової(без нагрузки)В мене на фугувально-циркулярному взагалі без педалі не хотів запускатись2,2квт.Одне слово "німець" ,не розуміє наших способів :D


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#87  ПовідомленняДодано: 14 серпня 2013, 12:49 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Роланд написав:
Правильно він планує.Грубо беруть на 1квт-100 мкф(робоча),пускова в два рази більше.Але це вже залежить від обертів ,нагрузки і типу мотора.На 2800 пускаються гірше,тисячники можа і без пускової(без нагрузки)В мене на фугувально-циркулярному взагалі без педалі не хотів запускатись2,2квт.Одне слово "німець" ,не розуміє наших способів


Вже завтра мають бути в Дрогобичі . Будем щось хімічити ... :)


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#88  ПовідомленняДодано: 22 серпня 2013, 11:34 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Замовив ( тут - http://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j ... YL0A4Szf1A
) все таки частотники , ті конденсатори і потужність садять і коштують багато ... Поки ще не отримав але ціна одного 1800 гр. на 2.2 кіловати , без потенціометра ( не потрібне ) довжина кабеля до мотору максимум до 10 метрів - мені підходить .


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#89  ПовідомленняДодано: 22 серпня 2013, 19:52 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 89 раз.
mijki, частотник це краще конденсаторів. Але все одно це ще не три фази. Правда сам такого не маю і не зовсім в курсі як він працює. Зробиш тести коли отримаєш?


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#90  ПовідомленняДодано: 22 серпня 2013, 22:55 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
mijki написав:
Замовив

Молодець,правильно зробив.Я до речі вчора довго шукав ,але так і не знайшов той пост на "Мастеровом"
А твоє посилання чомусь не працює.Викидує ось таке- Сторінка, на якій ви перебували, намагається скерувати вас на неправильну адресу. Якщо ви не бажаєте заходити на цю сторінку, ви можете повернутися на попередню.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#91  ПовідомленняДодано: 23 серпня 2013, 09:04 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Роланд - * АС Привод . електротехническая компания * в гугл забий тоді .
Peter - так обовязково напишу як працюватимуть .

Тепер великі видатки матиму ще на світло... це ж треба такі довгі лампи денного світла брати і по переиметру ставити , багацько їх піде ...


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#92  ПовідомленняДодано: 23 серпня 2013, 21:33 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
mijki написав:
Тепер великі видатки матиму ще на світло.

А лічильник в тебе який,старий чи новий електронний?Чого питаю.В мене два вийшли з ладу,зупинялися,через зварювальний апарат.Вже хотіли мене оштрафувати,але якраз я поміняв ввід і лічильник поставили електронний.Так що ти взагалі порахуй сумарну споживану потужність.Там в тебе трохи набереться:2 вентилятори+компресор +освітлення.Звичайні старі лічильники розраховані всього на 5 ампер!


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#93  ПовідомленняДодано: 24 серпня 2013, 12:38 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
О це ви мені пане Роланд діло кажете :drinks: ( ще не задумувався ) ! Можна розділити навантаження - в мене нижче це одна точка з лічильником, окрема, є ! То я кину туди переноску і компрессор зі світлом від одного а вентилятори від іншого підключатиму ... А скільки електронні коштують ? Вони з світломережі ставлять то треба всю сумму вартості мені чи як сплачувати при заміні ( як старий згорить наприклад ) ?


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#94  ПовідомленняДодано: 24 серпня 2013, 15:30 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 89 раз.
Роланд написав:
Звичайні старі лічильники розраховані всього на 5 ампер!

В мене на такому лічильнику зварювальний апарат вже років 15 працює.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#95  ПовідомленняДодано: 24 серпня 2013, 23:56 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
Значить добрий апарат ;) .В недовготривалому режимі такий лічильник витримує і 20 ампер.В мене поплавились втулки і він просто став.Втулки бувають капронові або алюмінієві.А в мене апарат був самопал,намотаний на статорі від двигуна.Вторинна обмотка зварювальним кабелем.Монстр! :shock:Спеціально для нього вивів розетку перед запобіжниками. Зараз маю італійський(не інвекторний).Працює від будь якої розетки.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#96  ПовідомленняДодано: 30 серпня 2013, 21:35 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Все -не буду класти на перекриття вентилятори - они тяжежезні а переекриття слабеньке ... буду підцтафки з кутника варив.. та все через гумові прокладки кріпив... ))) доречі де б то ( з чого ) таку гуму дістати - ну щоб не дуже щільна і мяка була ????


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#97  ПовідомленняДодано: 30 серпня 2013, 22:28 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 89 раз.
mijki написав:
гуму дістати - ну щоб не дуже щільна і мяка була

Автомагазин повинен допомогти.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#98  ПовідомленняДодано: 30 серпня 2013, 23:07 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
Взагалі на подушки ставлять дуже щільну гуму.В автомагазині також,скажімо гума на підмоторні подушки, цілком не м’ягка.
Можна використати фланцеву гуму.ЇЇ можна знайти або в шевців,або в слюсарів ,що займаються насосами(вони з неї роблять пальці)

А скільки електронні коштують
Десь біля 200гр(таке знайшов гугл),а я чомусь за свій 3-фазний заплатив біля 700 :shock: :shock: )


Починай штудіювати статті типу таких :lol:
http://uk.shram.kiev.ua/megafaza/sxema.shtml


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#99  ПовідомленняДодано: 01 вересня 2013, 13:38 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
В мну в аднова родіча ( елєктрік ) віявілася така гумова підцтафка під калєні , кагбе ( елєктріку катрій зі щіткамі працує ) вона маєт 1см. товщини , пружна , міцна і на халяву :D ... я від неї в захваті !!! Мона наробити прокладок під болти хоч на 1200 вентиляторів блін !!! :lol: :hi: :drinks:


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#100  ПовідомленняДодано: 01 вересня 2013, 15:39 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2526
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
mijki написав:
Мона наробити прокладок під болти хоч на 1200 вентиляторів блін

Взагаі то треба робити подушку під п’яту,а не під болт.Так що 1200 аж ніяк не вийде :)

кагбе ( елєктріку катрій зі щіткамі працує )
Ну й друзі в тебе :shock: :lol:


Піднятись догори

ПП

 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 138 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Далі

atlas-decor.com.ua


Часовий пояс : UTC + 2 годин [ Літній час ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей


Ви не можете створювати нові теми на форумі
Ви не можете відповідати на теми на форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення на форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення на форумі
Ви не можете додавати файли на форумі

Вперед:  
Powered by phpBB®

cnc-market.in.ua
atlas-decor.com.ua