WoodMaster.in.ua
 

Український столярно-меблевий форум "Майстер"

 

Меблі та столярні вироби   

 
  
Сьогодні: 20 квітня 2018, 08:14
Пошук від Google

Активні теми



Часовий пояс : UTC + 2 годин [ Літній час ]




Створити нову тему Відповісти  [ 138 повідомлень ]  На сторінку 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Далі
Автор Повідомлення
Повідомлення:#1  ПовідомленняДодано: 12 квітня 2012, 10:25 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Незабаром робитиму кімнату для лакування . Постав ряд питань -

Чи вистачить 7 квадратних метрів , тобто чи не затісне місце вибрав ?

Який промисловий вентилятор , щоб і нормальний і не дорогий ліпше взяти ?

Стіни , має бути наклеєно щось спеціальне , чи можна просто тирсоплитою оббити ?

Повортний столик , в кого він який . Який та з чого найпростіще можна зробити ?

:)


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#2  ПовідомленняДодано: 12 квітня 2012, 16:21 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Ще таке питання , поблизу ( Дрогобич ) з поліуретанових морилколакових марок є тільки Herlac ( Німецький ) . Хтось з ним працює ? Нормальний ?

пс
ось цей фільтр він і від масла і від води очистить чи лише від чогось одного ?


Приєднані файли:

Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#3  ПовідомленняДодано: 12 квітня 2012, 22:01 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2530
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 156 раз.
А компресор,пістолет вже є?Який?


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#4  ПовідомленняДодано: 12 квітня 2012, 22:32 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Роланд написав:
А компресор,пістолет вже є?Який?


Компрессор є -ремеза АІРКАСТ - 350 л. на виході 100 л. бак .на 220 вольт . Пульт івата, японський .

Шланг от шукав 10тку ніде не бачив - всюди 8мка. Брати її чи що ? :unknown:


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#5  ПовідомленняДодано: 13 квітня 2012, 19:14 
Офлайн
Супермодератор
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 1529
Показаних робіт: 2
Звідки: Житомир
Дякував: 57 раз.
Подякували: 70 раз.
mijki написав:
Незабаром робитиму кімнату для лакування .

Все по-дорослому. Буде хоч у кого розпитати, якщо.
mijki написав:
Чи вистачить 7 квадратних метрів , тобто чи не затісне місце вибрав ?

Якщо компресор стоятиме поза цією площею,по повинно вистачити. :?
mijki написав:
Компрессор є -ремеза АІРКАСТ - 350 л.

Якщо це 350 л на вході, то на виході десь 200-210 л.
mijki написав:
ось цей фільтр він і від масла і від води очистить чи лише від чогось одного ?

Тоді цей фільтр повинен впоратись і з водою, і з маслом. Кріпити його можна на вході пульта.
mijki написав:
Шланг от шукав 10тку ніде не бачив - всюди 8мка.

Гляну завтра, скажу.

_________________
The party ain't over yet!


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#6  ПовідомленняДодано: 13 квітня 2012, 20:01 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Crane написав:
Якщо це 350 л на вході, то на виході десь 200-210 л.


По компрессору ось дані - http://www.remeza.com/command.eco?q=dev ... :v:1321703 в мене той що з самого низу .



Компрессор планую тримати прямо в лакувальній кімнаті , але на час коли щось лакуватиметься вивозитиму його звичайно ж в інше приміщення . Про це в курсі . :yes:

То цей фільтр відразу після компрессора кріпити чи біля фарборульта ? Не зрозумів ... В мене ще один є , трошки більший , може то варто 2 дати ? :unknown:


В кого які вентилятори в покрасочній стоять ? :Dx

+ стіни і стеля , що з ними зробити ?


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#7  ПовідомленняДодано: 13 квітня 2012, 20:33 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 89 раз.
mijki написав:
В кого які вентилятори в покрасочній стоять ?

Які там вентилятори у професіоналів? Распіратор і вперед.
А якщо серйозно, то толком ніхто не знає. Це ж палиця з двома кінцями. Більш потужний краще буде витягувати, але зимою не напалиш. В любому випадку все не витягне. Десь чув рекомендації, що за годину витяжка повинна зробити біля 5 змін повітря в камері.
mijki написав:
Чи вистачить 7 квадратних метрів , тобто чи не затісне місце вибрав ?

Якщо навколо лежачих дверей зможеш пройти навколо із шлангом і розпилювачем, то буде добре. Це при умові, що в камеру буде подаватись прогріте повітря! Літо не завжди на вулиці. А камера якраз зимою і потрібна. Літом можна і на вулиці малювати.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#8  ПовідомленняДодано: 13 квітня 2012, 21:18 
Офлайн
Супермодератор
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 1529
Показаних робіт: 2
Звідки: Житомир
Дякував: 57 раз.
Подякували: 70 раз.
mijki написав:
в мене той що з самого низу .

СБ4/С-100.LB30 ? На вході 420 л/хв, тоді на виході десь ~250 л/хв. Повинен витримати цей фільтр таку кількість повітря за хвилину, щоб встигати виконувати свою функцію, але не впевнений.
mijki написав:
То цей фільтр відразу після компрессора кріпити чи біля фарборульта ?

Друге.
mijki написав:
В мене ще один є , трошки більший , може то варто 2 дати ?

Їхні характеристики хоч якісь є?

_________________
The party ain't over yet!


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#9  ПовідомленняДодано: 13 квітня 2012, 21:28 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Crane написав:
характеристики хоч якісь


Ні на коробці ні на сайті :unknown: - http://mastertool.net/catalog.php?secti ... perpage=20 другий теж нонеймовський ...


Peter написав:
Якщо навколо лежачих дверей зможеш пройти навколо із шлангом і розпилювачем, то буде добре.

-та якось протиснувся б ...


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#10  ПовідомленняДодано: 13 квітня 2012, 21:54 
Офлайн
Супермодератор
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 1529
Показаних робіт: 2
Звідки: Житомир
Дякував: 57 раз.
Подякували: 70 раз.
mijki написав:
- http://mastertool.net/catalog.php?secti ... perpage=20 другий теж нонеймовський ...

Вже купив обидва? Тоді пробуй - якщо продуватиме кожен, купиш такий, але фірмовий, чи щось інше, на зразок
mastertool.net/product.php?sectid=154&pid=125 якщо лише для фарбопульта, чи
mastertool.net/product.php?sectid=154&pid=124 для фарбопульта і пневмоінструменту.

_________________
The party ain't over yet!


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#11  ПовідомленняДодано: 13 квітня 2012, 22:10 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Crane написав:
Вже купив обидва?


Був в інструментмагазині - як забіг якийсь майстер, весь фарбою заляпаний, і взяв собі такого мініфільтра ( 48 гр. ) то і я собі теж взяв :D . Якщо виявиться заслабким то втрата невелика , або на аерографію його притримаю - там він точно пригодиться ...



Притік повітря в камері має бути напевно знизу а вентилятор вгорі під стелею чи не так ?


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#12  ПовідомленняДодано: 14 квітня 2012, 00:18 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 89 раз.
mijki написав:
Притік повітря в камері має бути напевно знизу а вентилятор вгорі під стелею чи не так ?

Навпаки. Витяжка йде від підлоги. Ставлять металічну сітку, а під нею в підлозі канали витяжки.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#13  ПовідомленняДодано: 14 квітня 2012, 09:39 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Peter написав:
Витяжка йде від підлоги


дякую ! Сітку , міцну таку, металеву, маю .

Полички в лакувальній кімнаті теж дуже потрібні чи не так ?
( для складання свіжолакованих деталей ) .


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#14  ПовідомленняДодано: 14 квітня 2012, 16:26 
Офлайн
Супермодератор
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 1529
Показаних робіт: 2
Звідки: Житомир
Дякував: 57 раз.
Подякували: 70 раз.
mijki написав:
Полички в лакувальній кімнаті теж дуже потрібні чи не так ?
( для складання свіжолакованих деталей ) .

Однозначно потрібні. Планую прикупити собі профіль з переставними поличками - зручно при різній кількості деталей, компактно.

_________________
The party ain't over yet!


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#15  ПовідомленняДодано: 14 квітня 2012, 21:19 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2530
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 156 раз.
Та столяр мав би сам собі зробити. ;) В брусках насверлити отворів під відповідні обрізки труб і весь стелаж. :)


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#16  ПовідомленняДодано: 14 квітня 2012, 21:29 
Офлайн
Супермодератор
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 1529
Показаних робіт: 2
Звідки: Житомир
Дякував: 57 раз.
Подякували: 70 раз.
Роланд написав:
В брусках насверлити отворів під відповідні обрізки труб і весь стелаж.

:good: Славна ідея! Але якби ще ті обрізки були у наявності...

_________________
The party ain't over yet!


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#17  ПовідомленняДодано: 14 квітня 2012, 21:47 
Офлайн

З нами з: 14 квітня 2012
Повідомлень: 5
Показаних робіт: 0
Звідки: Жовква
Дякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
у мене замість поличок, стелаж із дроту діаметром 6 мм ( деревяні стійки і поперек через кожні 15-20 см горизонтально засверлені на виліт дріт)така конструкція ( не ширше 50см) досить практична, мала площа дотику до матеріалу, легко чиститься від лаку, дешево у виготовленні...


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#18  ПовідомленняДодано: 14 квітня 2012, 22:20 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
luschik написав:
стелаж із дроту діаметром 6 мм ( деревяні стійки і поперек через кожні 15-20 см горизонтально засверлені на виліт дріт


дякую :drinks:


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#19  ПовідомленняДодано: 14 квітня 2012, 22:42 
Офлайн
Супермодератор
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 1529
Показаних робіт: 2
Звідки: Житомир
Дякував: 57 раз.
Подякували: 70 раз.
А ніхто не пробував ставити деталі на тригранні планки? Адже площа контакту теж мала.
example.jpg
example.jpg [ 3.23 Кб | Переглянуто 6572 разів ]

_________________
The party ain't over yet!


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#20  ПовідомленняДодано: 14 квітня 2012, 23:05 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2530
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 156 раз.
Я ставив просто на цвяхи,забиті в фанерку наскрізь.Потім перевернути фанерку вверх ногами ,на вістря ложиш детальку.


Піднятись догори

ПП

 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 138 повідомлень ]  На сторінку 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Далі

atlas-decor.com.ua


Часовий пояс : UTC + 2 годин [ Літній час ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей


Ви не можете створювати нові теми на форумі
Ви не можете відповідати на теми на форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення на форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення на форумі
Ви не можете додавати файли на форумі

Вперед:  
Powered by phpBB®

cnc-market.in.ua
atlas-decor.com.ua