WoodMaster.in.ua

Український столярно-меблевий форум "Майстер"

Меблі та столярні вироби   

  
Сьогодні: 08 грудня 2023, 08:56
Пошук від Google

Активні теми

Часовий пояс : UTC + 2 годин [ Літній час ]

Створити нову тему Відповісти  [ 16 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
Повідомлення:#1  ПовідомленняДодано: 15 листопада 2012, 02:31 
Офлайн

Показаних робіт: 0
Дякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Вмене прохання поможіть з вибором компресора !Для покраски не великих обемів мебливиф фасадів ,дверей до 10 мк на день Порадьте фірму ,модель ,по ціні щоб недуже дорого в межах 2,5 тис.

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#2  ПовідомленняДодано: 15 листопада 2012, 13:13 
Офлайн
Адміністратор

Показаних робіт: 33
Дякував: 29 раз.
Подякували: 118 раз.
Тут треба починати з розпилювача, або підбирати комплект разом. Різні системи розпилювачів вимагають різну кількість повітря. У Вас уже є фарборозпилювач?

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#3  ПовідомленняДодано: 15 листопада 2012, 21:16 
Офлайн

Вмене ще нема фарборозпилювача і якщо чесно ще даже ніколи ним не користувався ,зазвичай все пензликом лакував для себе, але якщо порівнювати то фарбо розпиленям трошки якісніше получаєця тому вирішив купити фарборозпилювач і компресора , на далі хочу лакувати на продаж а тому треба відміну якість. Почитавши обговорення і поради людей думаю купити один дишевший для грунту і один дорощий для лаку дорощий краскопульт Optima 650 LVLP Технические характеристики:
рабочее давление: 2-2,5 атм
расход воздуха: 210-250 л/мин
диаметр возможных сопел: 0,5; 0,8; 1,0; 1,2; 1,3; 1,4; 1,5; 1,6; 1,8; 2,0; 2,5; 3,0 мм
бачок: 600 мл
вес: 480 г
Производство: Bersch & Fratscher GmbH, OPTIMA (Германия)
а з компресором ще не оприділився бо вибір виликий по цінах і пофірмах а хочеця якісне і не дуже дороге купити щоб непереплачувати даремно!

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#4  ПовідомленняДодано: 15 листопада 2012, 22:19 
Офлайн
Адміністратор

Зараз я користуюсь простим китайським розпилювачем "Miol" за 450грн, дорожчого і не планую. Все в ньому влаштовує. Для грунтовки та лаку розпилювачі не розділяю. Поки маю куди зкидати зайві гроші.
По компресору. Маю також китайський "Forte", 200 л/хв. Також хотів купити трохи дорожчий, наприклад, Метабо, але в у нас в магазинах їх просто не було. Крім того багато знайомих мали прості китайці і ніхто не нарікав на погану роботу. Знайомі продавці також запевняли, що рекламацій нема. Тож купив і я, поки проблем нема.
Чи вистачає 200 л/хв? Скажу відразу - ні, але це тільки теоретично. Якщо натиснути курок і тримати, то хвилин за 10 тиск повітря впаде. Але практично так ніхто не лакує дерево, і в паузах повітря накопичується в ресиверах. При появі зайвих грошей придбаю ще один і що саме дивне, не втрачу в грошах. Два компресора по 200 л/хв коштують майже так само, як один на 400 л/хв. Крім того є нарікання на поганий запуск двоциліндрових компресорів. Що і не дивно. Одноциліндрові компресори мають двигуни мінімум по 1,5 кВт, тобто два будуть мати 3Квт і запускатимуться по черзі. В той час як двоциліндрові мають, як правило, 2,2 кВт. Ще один момент. Два компресори - це подвійна надійність. Якщо вийде з ладу один, то можна працювати другим. І на додаток. Для виїзду можна брати один, не важкий і не великий компресор.

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#5  ПовідомленняДодано: 16 листопада 2012, 01:03 
Офлайн

Дуже дякую за таку увагу ....Думаю що напочаток Forte 200л/хв мині хвате а якщо не буде хватате то зявляця багато грошей щоб купити ще один :)дивився в інтернеті на розпилювачі Miol досить непогано виглядають ті що > 250гр скільки часу ви ним користуєтесь і чи вибаглевий він у догляді ?

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#6  ПовідомленняДодано: 16 листопада 2012, 01:28 
Офлайн

Miol 81-045 досить не поганий по характеристикам 85%переносить матеріалу на поверхню і +повітря економить 175л/хв якщо хтось має йго напишіть відгуки...

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#7  ПовідомленняДодано: 16 листопада 2012, 15:06 
Офлайн
Адміністратор

нестор 12, на скільки я зрозумів, Miol 81-045 має дюзу 1,3 мм. Це може бути замало. Він для ювелірних робіт та рідкого лаку.
В мене подібний, але з дюзою 1,5 мм. Перевага в тому, що в мене більший діапазон настройок. Малий факел розміром п’яти копійок я також можу зробити. Правда на максимальному факелі він вимагає трохи більше 200 л/хв повітря.

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#8  ПовідомленняДодано: 16 листопада 2012, 22:11 
Офлайн

Я тоді пропоную такі моделі Miol 81-033 має дюзу 1,8мм, похожий модель MIOL 81-032 там дюзя 1,4мм в комплекті . Треба мені вибрати бо завтра їду на базар на Торпедо ...і до речі саме головне щоб він там був наявності ато і не вкожнуму інтернет магазині він є в наявності

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#9  ПовідомленняДодано: 16 листопада 2012, 22:42 
Офлайн
Адміністратор

нестор 12 написав:
їду на базар на Торпедо

Це у Львові? Щось я там не бачив великого вибору.
нестор 12 написав:
дюзя 1,4мм

це краще ніж 1,8 чи 1,3. 1,8 використовують на великих площах, або водних лаках. Також може піти для порозаповнювача або клею.

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#10  ПовідомленняДодано: 17 листопада 2012, 00:50 
Офлайн

Та у Львові ...Якщо небуде то замовлю по інтернеті ...Мині ще багато за чим треба подивитися за фрезами до ручного ,струбцинами ,улітку для аспіраційної установки ....

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#11  ПовідомленняДодано: 19 листопада 2012, 23:06 
Офлайн
Супермодератор

Показаних робіт: 2
Дякував: 57 раз.
Подякували: 71 раз.
Peter написав:
Тут треба починати з розпилювача, або підбирати комплект разом.

100 %. Бо інакше доведеться підбирати розпилювач під продуктивність компресора, що не завжди можливо. Орієнтовна формула вхідна продуктивність компресора (вона зазвичай і прописується у його характеристиках) - 40 % приблизно дорівнює продуктивності на виході. Ось і число для вибору розпилювача по його "апетатах" до повітря.
Про системи розпилювачів (особливості, сильні і слабкі сторони типових на сьогодні систем можна прочитати, наприклад, тут http://kraskopult.com/
нестор 12 написав:
Optima 650 LVLP

і
нестор 12 написав:
Для покраски не великих обемів мебливиф фасадів ,дверей до 10 мк на день

Тобто регулярно? Бо ціна пристойна http://aeroner.com.ua/index.php?productID=245 Один з моментів, про який потрібно пам’ятати - це можливість докуповування дюз, при потребі у них. І тут два шляхи - купити простіший і дешевший, попробувати його у роботі. Тоді або його вистачить, або виникне потреба у іншому, з іншою/іншими дюзами. Або відразу купувати дорогий, якщо всерйоз і надовго. Як варіант для роздумів - лінійка розпилювачів від Jonnesway.
Щодо компресора - у мене модель 81-191 http://www.miol.com.ua/cID/81043/pID/1276, купував під HVLP розпилювач.

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#12  ПовідомленняДодано: 22 листопада 2012, 02:06 
Офлайн

Купив фарбопульс Інтертол PT0103 230/300л/хв 1,4 форсунка трохи переплатив на базарі 260 грв в неті 180грв коштує і компресор Euro Craft 50L 2880л/хв 2.8кв за 980грв думаю якщо небуде хватати можна буде докупити окремо Ресивер

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#13  ПовідомленняДодано: 22 листопада 2012, 14:57 
Офлайн
Адміністратор

Фарборозпилювачі у Intertool-a , ніби, нормальні. Але зважаючи на той непотріб, що продаєьтся під цією маркою собі брати їхній розпилювач я не наважився.
нестор 12 написав:
Euro Craft 50L 2880л/хв 2.8кв за 980грв

Може 280л? А взагалі ціна фантастична для двоциліндрового компресора.

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#14  ПовідомленняДодано: 22 листопада 2012, 20:42 
Офлайн

Общие характеристики
Напряжение: 230 В / 50 Гц
Мощность: 2,8 кВт
Объем ресивера: 50 л
Давление: 8 бар
Производительность: 2880 л/мин Скорше всьго то в інтернеті помилку зробили по характеристиках Л/хв ,мали на увазі напевно оборотів на хвилину а я як побачив так і написав, тількишо побачив що забагато він одно поршневий тому такий дешевий!

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#15  ПовідомленняДодано: 22 вересня 2020, 15:13 
Офлайн

Посоветуйте пожалуйста, стоит ли покупать такой китайский компрессор?. Вроде и цена не супер большая и характеристики хорошие, но пугает то что Китай.

Піднятись догори

ПП

Повідомлення:#16  ПовідомленняДодано: 30 вересня 2020, 02:51 
Офлайн
Адміністратор

Мій китаєць працює до цього часу. Один раз після лакування вагонки в кімнаті (тобто компресор стояв в приміщенні де розпилявся лак) довелось промивати клапани.

Піднятись догори

ПП

Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 16 повідомлень ] 

Часовий пояс : UTC + 2 годин [ Літній час ]

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми на форумі
Ви не можете відповідати на теми на форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення на форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення на форумі
Ви не можете додавати файли на форумі