У моїх батьків квартира з неутепленими дерев'яними вікнами так що в будь-яку пору року вітер свистить. На пластик не міняємо чомусь... кажуть що шкідливо дуже.
Я чимось хворію... не знаю чим. Щось по гастро. Я худий і обмін речовин поганий. Я мерзляк.
Додатково у мене ще є якась психологічна проблема. Коли я одягаю сорочку чи носки чи штани то воно муляє і це мене дуже дратує і я то все знімаю тож хожу тільки у трусах і в майці.
Сплю у залі і тут чомусь завжди холодно. Так що якщо я засинаю без поставленого поряд тепло-вентилятора то просинаюся з хворим горлом наступного дня. Горло проходить через пару годин але не приємно. Так можна і коронавірус підхопити а може вже підхопив. Важко було на початку літа (холодно), важко і зараз. А що ж зимою.
Зараз включаю тепловентилятор в середньому по 3 години в день, іноді 5 годин+ в день. Минулі роки зимою включав цілодобово.
А на початку літа прийшли із жека і поміняли лічильник. Став оце при таких умовах 1 мегават-год+ за місяць давати. Ще правда бойлер є і я люблю водою грітися ніяк не відлипаючи від крана. Але якби б у квартирі було тепло то не грівся.
Думаю якщо проблему не вирішити то зимою батьки не дадуть грітися. Можна померти і не в жарт від коронавіруса.
Peter написав:
Хоча економія буде не велика.
Був поставив поверх ліжка стіл а зверху одіял накідав то так спати з головою можна і на багато тепліше. І головне що одіяло так до тіла не торкається і не дратує. Оце хочу повторити конструкцію стола тільки щоб замість дошки
Peter написав:
Про сітку не зрозумів.
От замість отої дошки яка робить 4 палиці столом треба поставити сітку і по бокам також. І потім утеплювати поверх тої сітки.
І щоби стіл був великий щоб я туди поміщався стоячи.
Крім економії тепла буде економія сердечного ритма бо коли я не під столом тим то відчуваю себе більш не захищеним. Боюся всяких комарів, павуків і т.д. А ще так набагато спокійніше спати (економія психіки)
Peter написав:
Дихати чимось треба. Відповідно повітря все одно треба гріти і випускати.
Я зрозумів що мабуть Ви не змогли внікнути бо не володієте екстрасенсорними навиками. Я спробую "побудувати" з блоків та намалювати в програмі 3д, Google Sketch Up. 3д модель ліжка взяв готову а змінити розмір не зміг. в мене 2 рази менше ліжко в ширину. Все криво але має стать хоч щось зрозуміло що я хочу.
table.png [ 96.85 Кб | Переглянуто 1325 разів ]
Далі лінь хочеться спать. Не відправляти повідомлення теж не охота.
Кулер має видувати вверх повітря в трубу, а з боків воно має засмоктуватися. Я там ще не намалював ящик який має буть над головою щоб не втрачати тепло.
Але головне.
Мені треба так розрахувати той каркас щоб він, маючи вказані раніше розміри тримав 3 своїх ваги та не розвалювався Я хочу з городньої бузини робить, її повним-повно
У якості клея рідкі цвяхи. Мотузки+ дроти.
Ота труба що на малюнку мабуть теж має бути зроблено з шматків бузини. Але головне то каркас. Бо я б вже почав будувати аби знав 100% що воно не розвалиться.
У батька є дача і він хоче тою бузиною топити взимку щоб зекономити і єдиний спосіб вмовити його це показати готовий розрахунок що воно буде працювать