WoodMaster.in.ua
 

Український столярно-меблевий форум "Майстер"

 

Меблі та столярні вироби   

 
  
Сьогодні: 19 липня 2018, 12:33
Пошук від Google

Активні теми



Часовий пояс : UTC + 2 годин [ Літній час ]




Створити нову тему Відповісти  [ 16 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
Повідомлення:#1  ПовідомленняДодано: 08 липня 2012, 11:43 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2528
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
Побачив,пощупав у mijki кондуктор для шкантів.(по фотографії не міг зрозуміти як воно працює).Вирішив повторити.Ясно що в примітивнішому варіанті.Вже випробував.Свою функцію виконує бездоганно.На разі це пробний.Потім перероблю.У mijki три розміри шкантів.Я хочу зробити на кожний розмір окремо.
То mijki. Я не зауважив в твоєму кондукторі це втулки.що крутяться,чи то просто отвори?



Приєднані файли:


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#2  ПовідомленняДодано: 08 липня 2012, 12:51 
Офлайн
Супермодератор
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 1529
Показаних робіт: 2
Звідки: Житомир
Дякував: 57 раз.
Подякували: 70 раз.
Роланд, а чому дві рознесені пластини, а не металева трубка?

_________________
The party ain't over yet!


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#3  ПовідомленняДодано: 08 липня 2012, 14:44 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 89 раз.
Для таких випадків є ще такі кондуктори. Вони більш універсальні.


Приєднані файли:

Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#4  ПовідомленняДодано: 08 липня 2012, 16:57 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2528
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
Crane написав:
дві рознесені пластини, а не металева трубка?

Трубку(втулку)треба йти до токаря ;) То на разі пробний.Потім напевне так і зроблю.Замовлю на різні діаметри.
Peter написав:
Вони більш універсальні.

А як ним користуватись.Як виставити розмір на площині(маю на увазі від краю).На торці я так розумію він сам шукає центр.Крім того то тільки на один діаметр.Чи може там змінні втулки.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#5  ПовідомленняДодано: 08 липня 2012, 20:04 
Офлайн
Супермодератор
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 1529
Показаних робіт: 2
Звідки: Житомир
Дякував: 57 раз.
Подякували: 70 раз.
Роланд написав:
На торці я так розумію він сам шукає центр.

Схоже на те. Колись робив схожий пристрій. Як знайду - покажу.

_________________
The party ain't over yet!


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#6  ПовідомленняДодано: 09 липня 2012, 13:00 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 89 раз.
Роланд написав:
Як виставити розмір на площині

Цей кондуктор не для площини. Його фішка в тому, що він шукає центр і вертикаль на торці при різних товщинах заготовки.І робить це швидко.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#7  ПовідомленняДодано: 09 липня 2012, 13:30 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 882
Показаних робіт: 5
Звідки: Трускавець
Дякував: 5 раз.
Подякували: 15 раз.
Роланд

Втулки не прокручуються . Намертво закріплені . Як треба то я тобі завезу свій волфкрафтівський (на пару днів) , знімеш собі точні розміри ітд. :drinks:


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#8  ПовідомленняДодано: 10 липня 2012, 00:06 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2528
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
Заїжджати заїдь Посмакуєм твій скутер. :) Може даш проїхатись? ;) Кондуктора не треба.Я вже добре зрозумів принцип.Раз втулкине прокручуються то напевно калені.Я не хочу повністю копіювати твій кондуктор.Я напевно зроблю кілька, на різні діаметри.Мені здається так зручніше+добавити 2 штіфти -центрошукачі.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#9  ПовідомленняДодано: 10 липня 2012, 22:04 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 89 раз.
Сьогодні якраз засвердлював отвори для шкантів, вирішив спробувати сверло по дереву запхати у фрезер. :oops: Уявляєте, ідеально сверлить в самих складних умовах. Наприклад по шпонованому ДВП у 4мм від краю! Буду робити кондуктор для фрезера. :?


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#10  ПовідомленняДодано: 10 липня 2012, 23:23 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2528
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
В ДВП так ,а в масиві на більшу глубину не буде горіти? В мене менше 10000 не скидує.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#11  ПовідомленняДодано: 11 липня 2012, 01:35 
Офлайн
Адміністратор
Аватар користувача

З нами з: 19 січня 2012
Повідомлень: 1891
Показаних робіт: 31
Дякував: 24 раз.
Подякували: 89 раз.
Роланд написав:
не буде горіти?

Не горить, як не дивно. Але треба швидко працювати. Вжик і вгору.
Роланд написав:
В мене менше 10000 не скидує.

Я навіть не знаю на скільки в мене зкидає(Макіта 2300). Забув оберти зкинути при експерименті, тож на повному ходу і свердлив. Забув, бо ніколи це колеско не рухаю. :oops:
Була нагода випробувати на ДВП, ДСП та сосні. Трохи підпалило тільки на першій спробі. В крайньому випадку в такому місці можна дозволити і потемніння матеріалу. Але можна це робити і фрезою, ніхто ж не забороняв. Головне, що не треба високого кондуктора для точного позиціонування по вертикалі та виходить ідеальний отвір на будь-яких матеріалах. Крім того маємо точну глибину занурення. А при установці шкантів у ДСП це важливо, бо треба використати максимально товщину ДСП і не просвердлити наскрізь.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#12  ПовідомленняДодано: 11 липня 2012, 22:36 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2012
Повідомлень: 2528
Показаних робіт: 26
Звідки: Трускавець
Дякував: 164 раз.
Подякували: 157 раз.
Відносно вертикальності отвору це факт.Глибину ж і на дрелі встановити не проблема-упор,обмежувальне кільце.


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#13  ПовідомленняДодано: 12 липня 2012, 00:53 
Офлайн
Супермодератор
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 1529
Показаних робіт: 2
Звідки: Житомир
Дякував: 57 раз.
Подякували: 70 раз.
Роланд написав:
Відносно вертикальності отвору це факт.

І паралельний упор фрезера допоможе з позиціонуванням по відстані від кромки, правда на достатніх для підошви заготовках.

_________________
The party ain't over yet!


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#14  ПовідомленняДодано: 13 квітня 2015, 12:11 
Офлайн

З нами з: 25 листопада 2012
Повідомлень: 12
Показаних робіт: 0
Дякував: 7 раз.
Подякували: 0 раз.
Зображення


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#15  ПовідомленняДодано: 13 квітня 2015, 14:33 
Офлайн
Супермодератор
Аватар користувача

З нами з: 25 січня 2012
Повідомлень: 1529
Показаних робіт: 2
Звідки: Житомир
Дякував: 57 раз.
Подякували: 70 раз.
seryj, саморобний?

_________________
The party ain't over yet!


Піднятись догори

ПП

 
Повідомлення:#16  ПовідомленняДодано: 13 квітня 2015, 15:07 
Офлайн

З нами з: 25 листопада 2012
Повідомлень: 12
Показаних робіт: 0
Дякував: 7 раз.
Подякували: 0 раз.
Цей не знаю, знайшов в інтернеті


Піднятись догори

ПП

 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 16 повідомлень ] 

atlas-decor.com.ua


Часовий пояс : UTC + 2 годин [ Літній час ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей


Ви не можете створювати нові теми на форумі
Ви не можете відповідати на теми на форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення на форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення на форумі
Ви не можете додавати файли на форумі

Вперед:  
Powered by phpBB®

cnc-market.in.ua
atlas-decor.com.ua